BLIZANCI

Blizanci koji nisu uspeli da ispune svoje planove, sada će ostvariti sve što su zamislili. Najbolje rezultate dobiće isključivo ako se budu oslanjali na sopstveno znanje, trud i snagu. Planete će biti na njihovoj strani šta god odlučili, a želeće da se posvete profesionalnom planu i finansijskoj situaciji. Blizanci, obavezno slušajte samo svoju intuiciju.

DEVICA

Device će do 2023. godine "namestiti" život kako treba. Device su uveliko vredne, rade na svojim ciljevima i sezona Strelčeva im donosi malo opuštanja. Vreme je da Device posvete pažnju i privatnom životu, uživaju sa porodicom, prijateljima ili osobom koja im zapadne za oko. Ukoliko ste rođeni u znaku Device, spremite se na bezbroj poziva za druženje!

Foto: Profimedia

 

VAGA

Prethodni period bio je obeležen konfliktima i uporno ste pokušavali da pravite kompromise. Sezona Strelčeva donosi vam potpuno novu energiju u kojoj nećete razmišljati o drugima, već samo i isključivo o sebi. Vagama slede uspesi velikih razmera, ostvariće sve planove i ideje će sprovesti u delo. Mnogim Vagama se u ovom periodu smeši dosta flertovanja, pa je moguće da će konačno pronaći srodnu dušu.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

(Alo)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".