Mladić za sada neutvrđenog godišta je poginuo, dok je petnaestogodišnja devojka povređena u teškom udesu koji se sinoć dogodio na Novom naselju, prenosi 021.rs.

Nesreća se dogodila na Bulevaru Jovana Dučića kod broja 33 kada je automobil marke BMW iz neutvrđenih okolnosti izleteo sa kolovoza i udario u drvo pored puta.

Portparol Hitne pomoći doktor Zoran Krulj za 021.rs kaže da je njihova ekipa intervenisala na Novom naselju u 2:28 časova.

- U težoj saobraćajnoj nesreći, nakon što je automobil izleteo sa puta i udario u drvo, povređena je devojka stara 15 godina. Ona je zadobila višestruke polutraumatske povrede i prevezena je u Dečiju bolnicu na odeljenje hirurgije. Povređena je u svesnom stanju i toku je dijagnostika. Na licu mesta je preminuo mlađi muškarac čije identitet nije poznat - kaže Krulj.

Na licu mesta intervenisale su dve medicinske ekipe, a poziv su primili u 2 sata i 28 minuta. Povređena maloletnica je sa politraumatskim povrdama posle inicijalnog zbrinjavanja prevezena u Dečju bolnicu.

Na licu mesta bila je prisutna i vatrogasna ekipa zbog tehničke intervencije na oštećenom automobilu.

Policija je obavila uviđaj, a zvanično saopštenje se očekuje u toku dana.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".