Maja je 2015. godine u spotu imala glavnu ulogu, a u tadašnje vreme se govorilo da je Rasta svoju sada bivšu suprugu Anu Nikolić varao upravo sa starletom. 

Marinkovićevoj se Rasta dopadao, a kada je saznala da snima spot, ona je tražila sve moguće načine samo da bude deo projekta. MJediji su u više navrata pisali o navodnoj vezi između repera i Maje kojoj je on bio put ka rijalitiju. 

Foto: ATA images

 

Maja je istakla do ničeg nije bilo između njih i da se sve zasnivalo na poslovnoj saradnji i da joj nije slao poruke iz kućnog pritvora: 

- To se stalno komentariše, taj naš odnos. Mi nikada nismo bili u ljubavnom odnosu. Ja sam snimala spot za njega kao model. Stvarno nikada ništa nije bilo između nas, znate već da bih ja rekla da jeste - istakla je tada Marinkovićeva za "Ekskluzivno".

- On nikad nije ni probao da mi priđe na taj način. Dok smo snimali taj spot on je bio u vezi sa drugom devojkom. Zaista ništa nismo imali.

Foto: Katarina Mihajlović

 

- To se stalno komentariše, taj naš odnos. Mi nikada nismo bili u ljubavnom odnosu. Ja sam snimala spot za njega kao model. Stvarno nikada ništa nije bilo između nas, znate već da bih ja rekla da jeste - istakla je tada Marinkovićeva za "Ekskluzivno". - On nikad nije ni probao da mi priđe na taj način. Dok smo snimali taj spot on je bio u vezi sa drugom devojkom. Zaista ništa nismo imali.

(Kurir.r)

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".