Nekadašnji rukometaš Crvene zvezde Miloš Medenica, koji je uhapšen na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" jer mu je u donjem vešu nađena kesica sa osam grama heroina, direktor je jedne beogradske klinike za lečenje bolesti zavisnosti.

Medenica je, navodno, postao direktor pomenute klinike ove godine, da bi, samo nekoliko meseci kasnije, "pao" sa drogom koju je pokušao da unese u avion.

Foto: Printskrin

 

Dok je stajao u redu da čekira avionsku kartu, navodno, često je nervozno izlazio iz reda, pa se vraćao, a onda neprestano cupkao nogom. Takvo ponašanje privuklo je pažnju policajaca, a kada su mu zatražili dokumenta na uvid, on je počeo da viče na njih.

Kada su ga policajci zamolili da pođe sa njima u službene prostorije, bivši rukometaš je, međutim, to najpre odbio, a zatim je počeo da ih gura, vređa i da se otima. Savladan je tek po dolasku specijalne jedinice koja obezbeđuje aerodrom.

Foto: Jutjub printskrin/Relaks and endžoj Serbia

 

Osim za posedovanja droge, Medenica se tereti i za napad na službeno lice.

Istragu o ovom slučaju preuzelo je nadležno tužilaštvo, a kako saznajemo, bivšem rukometašu nije određen pritvor, već će prijava protiv njega ići u redovnom postupku.

Inače, Medenica je bio u žiži javnosti 2014. godine, kada je bio pozitivan na doping testu, posle utakmice trećeg kola Superlige i to na zabranjene supstance - karboksi THC i sibutramin (stimulans koji se nalazi u suplementima, ali i zelenom čaju).

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".