"Mesto gde novi životi započinje. Ako mislite da nema nade, varate se". Slogan je jedne privatne klinike koja se bavi lečenjem bolesti zavisnosti, depresije i anksioznosti čiji je direktor Miloš Medenica, bivši rukometaš Crvene zvezde koji je uhapšen prošle nedelje na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" sa osam grama heroina.

Kako se navodi na sajtu ove klinike, ovo je moderna bolnica koja leči svaki oblik zavisnosti od 7 do 14 dana, bez supstitucione terapije na kraju lečenja.

Međutim, ono što je zanimljivo jeste da je Medenica 2014. godine bio pozitivan na doping testu.

Antidoping agencija Republike Srbije objavila je tada da je srednji bek Crvene zvezde pozitivan na zabranjene supstance - karboksi THC i sibutramin (stimulans koji se nalazi u suplementima, ali i zelenom čaju). Rukometni savez Srbije, doneo je tada odluku o privremenoj suspenziji sportiste do okončanja postupka.

Foto: Printskrin

 

Na aerodromu se opirao

Medenica je prošle nedelje došao na aerodrom odakle je trebalo da otputuje za inostranstvo. Međutim, dok je stajao u redu da čekira avionsku kartu, navodno je nervozno cupkao nogom i često izlazio iz reda i vraćao se. Policajcima koji patroliraju na aerodromu je bilo čudno njegovo ponašanje, a kada su mu zatražili dokumenta, Medenica je počeo da viče i da traži objašnjenje zašto mu policajci traže pasoš.

Kako prenose mediji, patrola ga je zatim zamolila da pođe sa njima u službene prostorije, ali Medenica je u panici počeo nekog da poziva telefonom. Policajci su zatim pokušali da mu oduzmu telefon, ali je on počeo da ih gura i da se otima. Budući da je korpulentan i veoma snažan , savladan je tek nakon što je došla specijalna jedinica koja obezbeđuje aerodrom.

Prilikom pretresa u službenim prostorijama, kod Medenice je u donjem vešu okrivena kesica u kojoj je bilo osam grama heroina.

On će, izuzev posedovanja droge, odgovarati i za napad na službeno lice.

Iz klinike bez odgovora

"Blic" je u više navrata kontaktirao kliniku u kojoj je Medenica vodi kao direktor za komentar, međutim uputili su nas na njihov mejl uz navode da će nam odgovoriti. Od njih do današnjeg dana nismo dobili nikakvu povratnu informaciju.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

(Blic)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".