Glumac Tihomir Stanić je sa pokojnim kolegom Draganom Nikolićem 2008. godine snimao film "Turneja". Tika je još tada saznao da je Gaga teško bolestan, ali na njegovo insistiranje o tome je ćutao godinama.

- Jedne noći posle snimanja Dragan me je zamolio da ga odvedem kod lekara kad cela ekipa zaspi. Ušao sam oko pola tri noću u njegovu sobu, čekao me je spreman i otišli smo do bolnice u Prijedoru. Bilo mu je baš loše... Lekar mu je rekao da mora da ostane da leži u bolnici jer može da se desi najgore... - rekao je Tika u emisiji "Vikend na K1".

Foto: Arhiv Novosti

 

Nikolić je tada rekao Staniću da izađe iz ordinacije.

- Gaga je izašao posle 15 minuta i rekao mi je da je sve u redu i da nikome ne kažem ni reč da smo išli u bolnicu. Ujutru na snimanju bio je najvedriji i najveseliji, pričao je viceve i celu ekipu držao na okupu. Do kraja snimanja filma niko nije primetio da je bolestan, a ja o ovome nikada nisam pričao dok je bio živ - priča Tika o Gagi, koji je 2016. preminuo od raka debelog creva.

Foto: V. Danilov

 

Tihomir je otad postao jedan od najzaposlenijih glumaca, a zapaženije uloge imao je u serijama "Ubice mog oca", "Klan" i "Kamiondžije d. o. o" i najnovijem špijunskom trileru "Vera".

- Ponekad, kad hoću da iznerviram neke prijatelje i kolege, kažem sledeće: "Ne igram u mnogo ostvarenja, već igram zapaženo. Drugi igraju više od mene, ali nije tako zapaženo" - priča glumac, koji je trenutno aktuelan zbog uloge vojvode Koste Pećanca u filmu "Vera".

BONUS GALERIJA: Slike sa snimanja serije "Porodično blago"

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".