Bivši muž Jovane Jeremić, Vojislav Milošević navodno ponovo želi da je zaprosi.

- Jovana je Vojina večna ljubav. To je činjenica. On je njome opčinjen. Iako nisu zajedno godinu i više, Voja se njoj i dalje nada. Jeremićeva je prema njemu uvek bila čovek i pravi prijatelj. On je prolazio kroz ozbiljne životne probleme i ona je tu za njega apsolutno za sve. To mu mnogo znači jer zna da ima sigurnost u ženi koju i dalje voli. Ja Miloševića poznajem godinama i mogu da vam kažem da je ona i jedina dama koja je ostavila neizbrisiv trag u njegovom srcu - kaže izvor.

Foto: ATA images

 

Voja je bio presrećan što ga je Jovana pozvala na rođendan i što mu je dala najznačajniju ulogu te noći:

- Videli ste i sami da je taj rođendan odjeknuo kao bomba. Niko nije očekivao da će se Voja pojaviti, ali ni da će ona onako nonšalantno i šmekerski, u svom stilu, s njim igrati i pevati celo veče. To mu je vratilo veru i nadu u ljubav. Verujte mi da bi on više od svega na svetu voleo da ponovo bude u braku s njom. Vreme će pokazati da li će se njih dvoje vratiti na staro i obnoviti ljubav.

Međutim, jedini ko bi mogao Miloševiću da poremeti ljubavne planove s Jovanom jeste misteriozni gospodin koji se na rođendanu nije pojavio, ali je zato poslao ogroman buket cveća, koji je bio teži od slavljenicine kilaže.

Foto: Jutjub printskrin/novo jutro

 

- Moj život je uvek nepredvidiv, ali jedno je uvek sigurno. Nikad ne bih mogla da budem s muškarcem koga ne volim. Vodim ljubav samo sa onim ko mi je centar univerzuma u tom trenutku. Ko će to biti u mojoj skorijoj budućnosti, to samo zna bog. Što se Voje tiče, kad vas već to zanima, kao što sam i njemu rekla, on jedini ima sigurno mesto u mom životu. On je moja konstanta i to će morati da poštuje svaki budući muškarac u mom životu - poručuje Jovana.

BONUS GALERIJA: Atraktivna izdanja Jovane Jeremić - voditeljka koja u svakoj emisiji iznenadi gledaoce

(Kurir)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".