Foto: ATA images, Foto: Petar Milošević

Poznati

ZAVRTEĆE VAM SE U GLAVI: Novogodišnji honorari pevača

Izvor: Nportal
|
17.10.2021.
|
15:56

Rezervacije za novogodišnju noć već su počele da se popunjavaju, a mnogi pevači i pevačice sa naše estrade objavili gde će nastupati za doček 2022. godine.

Oni često skrivaju koliko će novca zaraditi u "najluđoj" noći, a jasno je da će mnogi od njih biti bogatiji za nekoliko hiljada evra.

Rekorder bi ove godine mogao da bude popularni pevač Saša Matić koji će 31. decembra zaraditi čak 50.000 evra. Prema pisanju medija, Saša će nastupati u jednom luksuznom hotelu u Beogradu, a ovaj nastup zakazao još pre godinu dana.

Foto: ATA images
 

Takođe jedan od plaćenijih pevača na sceni, Radiša Trajković Đani će nastupiti u jednom hotelu na Ledinama. On će za novogodišnju tezgu uzeti 40.000 evra.

Foto: ATA images
 

Aco Pejović nastupiće u luksuznom hotelu u Beogradu za vrtoglavih 45.000 evra.

Foto: N. Skenderija
 

Aca Lukas nastupaće u jednoj popularnoj kafani a za to dobija 50.000, dok pevačica Andreana Čekić nastupa u jednoj svečanoj sali za 15.000 evra.

Foto: V. Danilov
 

Rada Manojlović i Peđa Medenica će pevati na jednom splavu u Beogradu, gde je trebalo da budu za doček i prošle godine. NJih dvoje zajedno bi trebalo da ove godine uzmu 50.000 evra.

Sloba Radanović trebalo bi ove godine da dobije 30.000 evra, a isto toliko i njegova koleginica Dara Bubamara. Aleksandra Mladenović nastupiće na istom mestu, a pevaće za oko 15.000. NJih troje imaju zakazan nastup u tri različite sale u jednom hotelu u Beogradu.

Foto: ATA images
 

(24sedam)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".

Komentari
2

Video