Stefan Đurić Rasta nedavno se našao u centru skandala kada ga je bivša supruga Ana Nikolić isprozivala na Instagramu. Kako on sada navodi, ne želi da komentariše njihov odnos kako bi zaštitio ćerku Taru, ali i bliske osobe i porodicu.

Rasta je ispričao i da se plaši vremena u kom će njegova naslednica odrastati kao i da bi voleo da joj podari brata ili sestru.

Foto: Instagram printskrin/ananikolicofficial

 

- Uopšte ne želim da komentarišem Anine prozivke. Da, time prvenstveno želim da zaštitim svoju ćerku od medijskih natpisa, ali i sve ostale članove familije koji nemaju veze sa javnim životom. Eto, to je razlog što ne želim da kiomentarišem.

O tome da li je istina da je Anu iznerviralo to što je videla njegov snimak sa Natašom Bekvalac, on tvrdi:

- Ne bih znao da odgovorim na to, znam da je bio super nastup - kaže Rasta.

Foto: ATA images

 

Ono na šta se Rasta sada bazira jeste da se maksimalno posveti svojoj ćerki.

- Moja ćerka je moj život, muzika je moj život, tako da sve je to moj život i uspevam da hendlujem. Plaši me sličnost mene i Tare. Pogotovo zato što sada vidim da su stvari dosta brže u odnosu na ono kada smo mi bili mladi i na ulici. U jednu ruku me plaši, a u drugu znam da je to nešto što čoveka od korena sačini, spremi ga za život. Život nije lak i nije mesto gde će je neko maziti i paziti. Trenutno se trudim da ne vidim ni jedan aspekt tog života koji je čeka. Čuvam je, ne dozvoljavam da joj se nameću obaveze i da je bilo ko ucenjuje. Doćiće vreme kada će to da se desi. Treba da se igra dok može da se igra. Ja u svom detinjstvu nisam imao tu sreću, ona ima i mislim da to treba da iskoristi. Voleo bi da joj detinjstvo prođe u igranju, zabavi i eto, koliko može u spokoju - rekao je Rasta za "Kurir".

Foto: ATA images

 

Reper je otkrio i da li ispunjava ćerki sve želje.

- Trudim se da joj priuštim i obezbedim sve, ali pokušavam i da joj objasnim da u svakom trenutku bude srećna i zahvalna i da shvati koliko znači kada nešto može da ima. Sa druge strane, mi kao roditelji moramo, to je naša obaveza da detetu obezbedimo lep život.

Rasta se dotakao ulice i odrastanje na njoj.

- LJudi stalno pričaj da treba da sklone decu sa ulice. Po meni je to nemoguće, nešto što ne postoji, ako komunizam. Ono što mi možemo da uradimo jeste da im damo aktivnosti kojima će da se bave na ulici, a koje će im posle biti primenjive u praksi u životu. Imam gomilu drugara koji su crtali grafite, kasnije su postali dizajneri koji su uređivali razne ekstrijere i entrijere. Primenjivo su se bavili time, uzimali lovu, a sada i žive od toga. Masa tih stvari je primenjiva, može da se radi kroz život. Eto, muzika, dens, svašta nešto korisno i ja se vodim time. Treba im dati što više aktivnosti i motivacije da oni to mogu.

BONUS GALERIJA: Ana Nikolić - retrospektiva karijere

(Kurir)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".