Zajedno sa njim uhapšen je i vlasnik tog stana. Prema operativnim podacima, Pavle O. je pripadnik navijačke grupe "Principi", koju su do hapšenja pre dve godine, predvodili osumnjičeni za niz teških ubistva i druga krivična dela, Veljko Belivuk i Marko Miljković.

Bio je izrazito aktivan i visoko pozicionirani pripadnik "Principa", ali se nakon hapšenja vođa, Belivuka i Miljlovića, primirio. Za Pavlom O. je pre dva dana bila raspisana potraga nakon što je izbegao hapšenje prilikom pretresa kuće njegovog zeta Petra B. (37) u Krnjači.

Tokom pretresa u Petrovoj kući zaplenjeno je 22 kilograma marihuane, 2 kilograma amfetamina, 700 grama hašiša, 150 ekstazija, mašina za vakumiranje i 2 elektronske vagice za precizno merenje.

Foto: N. Skenderija, Printskrin TV Pink

 

Prilikom pretresa Petrove kuće pre dva dana, Pavle je prišao kući, jer je, kako se veruje, došao po robu, ali je pobegao.

Petar B. je danas saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu zbog sumnje da je izvršio krivično delo "neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga".

Tužilaštvo je nakon saslušanja predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da mu odredi pritvor, a sudija je taj predlog usvojio.

(Kurir)

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".