Ela Loudon se retko pojavljuje sa ocem u javnosti, ali je ovog puta bila sve vreme uz njega.

 

 

Ela ima 29 godina, glumica je i prvo je Krejgovo dete, i to iz braka koji je potrajao samo dve godine sa bivšom Fionom Loudon. Ona je snimila nekoliko kraćih filmova, ali je karijeru posvetila, bar za sada pozorištu.

Ela se na premijeri pojavila potpuno u skladu sa celom 007 temom, u ženskom odelu nalik na smoking koji je jedan od obaviznih autfita Bonda u svakom od filmova koji su snimljeni o ovom tajnom agentu. Svi su primitili i to koliko liči na oca, ali i kako može da se poredi sa ostalim lepoticama sa crvenog tepiha.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Loudon (@ellaloudon)

 

Ona je odrasla u Londonu pre nego što se preselila u Ameriku zbog fakulteta. Međutim, posle godinu dana je odustala od škole a u nekoliko navrata je otvoreno govorila i o tome kako se u to vreme borila sa depresijom.

Na društvenim mrežama objavljuje brojne fotografije sa ocem i njegovom drugom ženom glumicom Rejčel Vajs sa kojom je u braku od 2011.

Inače, Krejg je nedavno ispričao kako ne namerava da Eli, a i svojoj mlađoj ćerki, ostavi ništa od svog bogatstva kojeje procenjeno na više od 116 miliona dolara.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Loudon (@ellaloudon)

 

- Ostaviću im novac da završe škole i za učešće za stambeni kredit, ali to je sve. Mislim da je to neukusno, želim da potrošim sve dok ne umrem a mlade generacije mogu da se snađu - rekao je on, ali nije dodao kako su ćerke reagovale na ovu odluku.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".