Ovan

Ovaj vatreni znak ne voli da gubi vreme, a to važi i za zavođenje. Ništa ne uzbuđuje Ovna više od direktnih poteza. Zato budite iskreni koliko god možete. Ovde nema potrebe za impresivnim večerama u restoranu, Ovnovi će biti više impresionirani kada čuju tačno ono što želite od njih.

Bik

Bika uzbuđuju hrana, masaže i priroda. Kako biste privukli ovaj horoskopski znak, pozovite ga na osamljeno planinarenje nakon čega sledi senzualna masaža uz dodatke poput vina i voća. Bik će biti u raju i odmah će pasti na vas.

Foto: Profimedia

 

Blizanci

Najveći afrodizijaci Zodijaka obožavaju spontane razgovore. S Blizancima podelite svoje snove uz piće, zatim idite u karaoke bar samo kako biste se ljubili. Dosada je njihov najveći neprijatelj, pa ih za to držite u neizvesnosti i pratiće vas bilo gde.

Rak

Rakovi vole da uživaju. Razmislite o večeri s puno vina, mračnom bioskopu u kojem se možete dodirivati. Što više vremena provodite sa Rakovima osamljeni, oni će vam se svaki put vraćati, prenosi "Ženski magazin".

Lav

Lavovi vole da pokazuju svoju seksepilnosti i da otkriju istu kod svog partnera. Lavovi voli da budu u centru pažnje i zato vole da imaju nekoga ko se ne boji da se istakne iz gomile – naravno, uz to da im ne otme svu pažnju.

Foto: Profimedia

 

Devica

Kontrola pokreće Devicu svaki put. Takođe, one vole da se pred partnerom osećaju toliko prijatno da mogu reći naglas šta žele, a onda to i dobiju. To je san svake Device. Zato im prepustite da isplaniraju prvi sastanak.

Vaga

Vage vole umne igre. Psihološki obrati i preokreti ih pokreću – kao i potencijalni udvarači s velikim idejama. Preskočite večeru i bioskop u korist nečeg zanimljivog i nepredvidivog. Jednom kada pokrenete Vagin mozak, nagradiće vas.

Škorpija

Škorpije su najseksualniji znak Zodijaka, kao i najnastraniji i najmračniji znak. Da biste zaveli Škorpiju, zaronite u nepoznato i riskirajte. Šaljite im fotografije i poruke na raskošan način, budite dvosmisleni i dodajte nežan ugriz tokom poljupca za maksimalan užitak.

Strelac

Strelca uzbuđuju putovanja, tajanstvena mesta. A vole i moć. Da biste privukli ovaj znak, morate da budete odlučni. Odvedite svog Strelca u novi internacionalni restoran ili na strani film. I budite jasni šta želite – koliko god to bilo rizično.

Foto: Profimedia

 

Jarac

Jarčevi su najodaniji od svih znakova Zodijaka i ništa ih ne privlači tako jako kao postojani flert. Naglasite svaki poljubac, svaki dodir. Više ih pali suzdržanost i umerenost nego pokazivanje svih karata. Kako biste zadržali pažnju ovog znaka, ljubite se sa Jarcem u odeći dokle god oboje više ne možete da izdržite.

Vodolija

Uzbuđeni svim neobičnim, Vodolije vole nove stvari. Sve što je status quo je „ne“ za ovaj horoskopski znak, stoga im ponudite nešto za što nikad nisu čuli i poželeće vas uvek iznova.

Ribe

Ovaj znak pali intenzivno, romantično povezivanje. Pokušajte čitati poeziju naglas u krevetu. Preskočite neobavezne razgovore s Ribama i krenite da pričate o velikim stvarima na prvom sastanku. A da stvari ostanu senzualne, sedite s iste strane stola za vreme večere.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".