Snajka od Miroslava Ilića otkrila je detalje iz života pevača: 

-To mi je dever. NJegov deda i mog muža deda su rođena braća. Majka mu je umrla mlada, pre nego što sam ja došla u Mrčajevce, a otac mu je umro pre sedam godina - otkrila je ekipi emisije "Metar moga sela".

- Godinu dana je mlađi od mene, šiljkali smo se ovde kroz letve, bio je dobar - nahvalio je Miroslava Ilića, Mićo, brat od strica i dodao:

Foto: Predrag Mitić

 

- Ostao je isti, ostao je prizeman. Leteo je, ali nije leteo, ono kao zvezda. Mogao je da stane sa seljakom s' kojim 'oćeš.

Oni koji dobro poznaju pevača znaju da je za renoviranje kuće uložio bogatstvo: 

- Ne mogu da rastumače plan. On im objasni, oni... Ceo dan su oko toga bili. Dolazili su i drugi stručnjaci nisu mogli da reše. Na kraju, prošle godine, dolazila je jedna ženska osoba kod nas, mnogo je prošla, kaže: "Svuda sam prošla ali lepše urađeno potkrovlje nisam videla" - ispričao je Mićo i dodao:

- Nije bataljivana kuća, ona je ostala, samo je proširena u vis i temelj, dokle je kopan, pored je naliven... Ćerka i zet najviše dolaze, pošto imaju i bazen dole... I zet obožava da dođe, da vidi - kaže Milena Ilić snaja popularnog pevača i dodaje:

- Ranije je voleo da dođe, da sredi dvorište da počisti. Nekada je pomagao i roditelju oko posla, oko poljoprivrede. Sad ima tu neke ljude koji mu održavaju i dvorište i imanje. Evo tu su njegove šljive, tu preko kanala, to je kupio pre nekoliko godina. To je prvo bilo njegovog oca, on je to prodao, pa je Miroslav posle kupio, da se vrati u njegove ruke.

Bez obzira što je u penziji Miroslav još uvek nije odlučio da se preseli  u rodni kraj: 

- Ima ovde lepo sređeno, ali ja mislim lično da mu je lakše tamo u Beogradu. Ima on nekoliko stambenih objekata, šta ja znam... Ovde je lepše leti - kaže komšija Miroslava Ilića koji je njegovom ocu dok je bio živ dosta pomagao.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".