Jelena je odgovarala na mnoga pitanja novinara i otkrila pikantne detalje o svom odnosu sa Sašom Popovićem otkada je napustila "Zvezde Granda", novom biznisu Lepe Brene i pripremama za novi album koji će pomeriti sve granice.

Ona je takođe pričala i o tome da su kako se promenila postava u žiriju popularnog muzičkog takmičenja prijateljski odnosi i ljubav zahladneli, ali da Popoviću nikada neće zaboraviti to što je pozvao u takmičenje u najtežem periodu njenog života kada je bila zabranjena u svim mogućim medijima. 

Foto: ATA images

 

Jelena je prokomentarisala i novu modnu liniju svoje koleginice Lepe Brene.

- Sve što ima veze sa biznisom i ženama koje se bave time podržavam i prosto mi je krivo što ja nisam ušla u to i krenula sa nekim svojim brendom. Bila sam najavila svoju trikotažu, i htela da se pojavim u svojoj kreaciji ali ne mogu prosto da se posvetim tome jer sam se posvetila albumu, rekla je ona. 

Odlaskom Jelene Karleuše iz "Zvezda Granda" promenili su se odnosi sa Suzanom i Sašom Popovićem.

- Otkada sam otišla iz "Zvezda Granda" to je splasnulo. Ja na takva slavlja nisam bila pozvana tako da to ne bih komentarisala svakako svu sreću im želim, neka se ljudi druže i vole i neka to bude uspešno. Sa Marijom sam super, ona nije bliska ni sa kim ona voli samu sebe i svog psa, kaže pevačica.

Foto: ATA images

 

 

Svojim učešćem je obeležila takmičenje Zvezda Granda, a kako od odlaska nije preterano pričala o tome sada je otkrila nešto na čemu će zauvek biti zahvalna Saši Popoviću.

- Svakako smo skrenuli pažnju, ali da sam nastavila ne bi mogla da postignem ovo što planiram. Ja sam donela novu publiku i novu energiju koja je mnogo doprinela i kako sam otišla daj nedostatak se vidi sada. Zvezde Granda su mi pomogle u tome što sam u tom periodu bila zabranjena, i Saša Popović me je pozvao i dao mi šansu da budem na televiziji u jako ružnom periodu mog života, zaključila je pevačica.

(Informer)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".