Dok je mlada stajala u venčanici sa besprekornom frizurom i šminkom, njen novi suprug otišao je do njihove svadbene torte. Zatim je rukom uzeo komad torte i krenuo prema izabranici. Pokušala je da mu pobegne, ali on ju je sustigao i saterao je u ugao, a onda joj zabio komad torte u lice. 

U opisu videa DŽejd je sugerisala da je ona bila ta koja je njemu prva napravila neku smicalicu, pa je napisala: "Službeno je da smo gospodin i gospođa Prajs."

- Volim svog glupog, detinjastog muža najviše na svetu - napisala je u nastavku opisa, a zatim isključila komentare na videu.

@jadekennedy_777 It’s official we’re mr and mrs price❤️🥰 he got me back for doing it to him good and propa🙈🤣 love my arsehole of a husband all the world🤣🥰❤️ #fyp #fypシ #married #couplecomedy #funny #marriedlife #wedding ♬ original sound - Jade kennedy

No, korisnike to nije sprečilo da komentarišu događaj u svojim vlastitim videozapisima.

- Šokirana sam ovim. Ja bih se razvela od njega odmah! - napisala je u svom videu jedna žena.

- Ja bih se rasplakala i otišla. Nakon toliko sati uređivanja da on to sve uništi? -komentarisala je druga korisnica, a treća je dodala: - Vidi se da se ona neugodno smeje, ne čini se kao da joj je to zabavno.

Mnogi su ukazali i na to da joj njen mladoženja posle toga uopšte nije pomogao da očisti haljinu, već je samo otišao smejuljeći se.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".