Ona je u emisiji "Ceca šou" ispričala kako joj je haljina koju je spremila za jednu proslavu bila toliko teška, da za sigurno zna da danas-sutra treba da traži što laganiju venčanicu.

- Ovde sam do 20. i onda idem na Svetsko (prvenstvo u fudbalu). Biće uživanje. U poslednje vreme baš volim fudbal i jedva čekam da odem - počela je ona, pa se prisetila i odlaska u Španiju kod izabranika.

Foto: N. Paraušić

 

- Prvi put da sam malo upoznala centar. Ranije nismo mogli da napustimo periferiju, Nemanja nije mogao - objašnjavala je Ražnatovićeva, nakon čega je njena prijateljica konstatovala da je, znajući njih dvoje, uvek dobar provod, ma gde da se nalaze.

Zatim je najavila i Nemanjin dolazak u Beograd.

Foto: Printskrin/Jutjub/Sport Klub/Ata images

 

- Trebalo bi da dođe uskoro u Beograd, zbog okupljanja reprezentacije. Jedva čekam da odem u Katar - prokomentarisala je, pa progvorila i o svadbi.

- Haljina za „parti" je bila prelepa, ali izuzetno teška. Tada sam se našalila sa svojim prijateljima da je ovo proba za svadbu i da zbog iskustva sa ovom haljinom neću imati tešku venčanicu - kazala je Anastasija pa se i našalila kako se ne zna ko bi na tu svadbu više kasnio, mlada ili mladoženja.

BONUS GALERIJA: Slike iz albuma Sonje Mitrović Hani