Darko i Barbara svakodnevno sa fanovima dele stvari iz privatnog života. Mnogima je zanimljiv njihov uzbudljiv život. 

Nedeavno se spekulisalo da se par potukao na proslavi. Međutim,  oni su uporno negirali da je među njima ikada došlo do sukoba. Kako izvor navodi,  Darko i Barbara često svoje nesuglasice rešavaju fizičkim okršajem, a osim što su se potukli na proslavi početkom oktobra, par je letos imao žestok okršaj nakon kojeg je Barbara završila u Urgentnom centru.

Foto: Instagram printskrin/barbara.bobak

 

 

Barbara je  zadobila povredu vrata i glave, ali da je odbila da prijavi svog dečka za nasilje da bi izbegli policiju.

- Darko i Barbara imaju turbulentan odnos od samog starta. Oboje su eksplozivni i energični i u stanju su da se posvađaju sto puta na dan, ali kada popiju, njihove svađe se pretvaraju u haos - kaže izvor i objašnjava da je par zbog jedne svađe završio u Urgentnom centru.

Foto: Jutjub printskrin/AmiG Show

 

 

- Letos su bili na odmoru u Egiptu, sve je bilo idealno do dana kada je trebalo da se vrate. Još u avionu su se posvađali, a situacija je eskalirala kada su sleteli u Beograd. Počeli su da se raspravljaju pred putnicima, ali su uspeli da se suzdrže do trenutka kad su napustili aerodrom. Čim su ušli u automobil, nastavili su sa žestokim optužbama i uvredama - kaže izvor, i dodaje:

Foto: Jutjub printskrin/Amidži šou

 

- Kod njih svađa ne traje dugo, jer odmah prelaze na makljanje. Iako je Barbara vozila, nije gledala gde udara Darka, a ni on joj nije ostao dužan. Udario ju je tako da joj je povredio vrat i glavu, nakon čega su morali da potraže pomoć lekara - kaže izvor i dodaje da su se Barbara i Darko dogovorili da u Urgentnom centru ispričaju drugačiju priču.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".

 

(Alo)