Pevačica Ana Nikolić ponovo se našla u žiži javnosti nakon što je na svom Instagram profilu otkrila da želi da obelodani sva "zlodela" koje je "veliki otac", aludirajući na bivšeg supruga Stefana Đurića Rastu, uradio njihovoj ćerki Tari i njoj. 

Međutim, ovo nije prvi skandal čiji je Nikolićeva akter, s obzirom na to da su joj se ranije dešavale i mnogo gore situacije, a neretko je imale problem sa policijom i bila privođena zbog vožnje u alkoholisanom stanju. 

Foto: Aleksa Stanković

 

Pevačica je prvi put uhapšena zbog vožnje u pijanom stanju 2006. Ona se zajedno sa majkom, u gluvo doba noći, vraćala iz kluba.

- Policija me je te večeri dva puta zaustavljala i kada su me zaustavili treći put mislila sam da je u pitanju skrivena kamera. Nije bila šala u pitanju, a policijska kontrola nas je stigla. Rekli su da moraju da podnesu prijavu zato što sam bežala - ispričala je Ana za domaće medije.

U novembru 2010. ona je privedena u policijsku stanicu na trežnjenje. U sebi je imala preko dva promila alkohola.

Foto: ATA images

 

Prilikom policijske kontrole Nikolićeva je vređala policajce. Ona je bila na suvozačevom mestu, a njen brat Marko je upravljao vozilom. Kada ih je polcija zaustavila pevačica je počela da se raspravlja sa njima. Kasnije je rekla:

- Bili smo na snimanju spota i posla toga smo želeli da proslavimo uspeh. Bilo nas je dvadesetak i svi smo malo popili. Moj brat Marko je vozio auto, a ja sam bila na suvozačevom mestu. Marko je počeo da se svađa sa njima, a ja sam samo želela da zaštitim brata. Privedena sam zbog napada na policajce, a Marko zbog napada i vožnje u pijanom stanju. Ma nije se desilo ništa strašno svi smo mi živi ljudi - ispričala je tada Ana za "Blic".

Ana i njen brat Marko su izuzetno vezani, on radi i kao njen menadžer, a pevačica je u jednom trenutku rekla da ume dobro da se posvađa sa njim, pa čak i potuče.

- Svađamo se nenormalno, da ne kažem da se tučemo ponekad - rekla je tada Ana.

Foto: ATA images

 

Ona je poznata po tome i da se nekoliko puta potukla sa devojkama zbog svojih momaka.

NJeni ljubavni izbori nisu uvek bili najbolji. Dok još nije bila poznata imala je problem sa bivšim dečkom.

- Istina je da sam imala ozbiljnih problema. Preživela sam njegovu posesivnost, ljubomoru, fizičke nasrtaje i psihičku torturu za koju smatram da nije deo zdrave ljubavi i spada u zlostavljanje - ispričala je u jednom intervjuu.

Nikolićeva je sa reperom Stefanom Đurićem Rastom u turbulentnom braku bila tri godine, a svojevremeno je u javnosti isplivao snimak u koem Ana priznaje da je, sada već bivšem mužu, grebala ključevima po automobilu. 

Foto: ATA images

 

- Ja sam tu noć bila ozbiljno u flaši. U papučama sam došla ispred zgrade, pidžama se podrazumeva. Onda sam ključevima pisala po novom mercedesu od 100.000 evra. Napisala sam "Ja sam pi**o Ana". Šteta je bila 5.000 evra. Potpisala sam se na celom automobilu. Prednja, zadnja vrata, sve sam ispisala - rekla je Ana.

BONUS GALERIJA: Ana Nikolić - retrospektiva karijere

(Republika)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".