Nakon što je Stefan Đurić Rasta izjavio je da ne želi da komentariše napad bivše supruge Ane Nikolić iz roditeljske ljubavi prema njihovoj ćerki, te naveo da ne zna da li je Ana bila u alkoholisanom stanju kada ga je porzvala, oglasila se pevačica na svom Instagram profilu.

Ana je u poslednjoj objavi uputila Rasti još uvreda na njegov račun, te ispričala do sad nepoznate detalje o njenim posetama zatvoru, dok je reper služio kaznu za posedovanje narkotika.

Foto: Instagram printskrin/ananikolicofficial

 

- Nisam ni počela, a nema ni potrebe... "Iz roditeljske ljubavi" nekada nažalost rode se i "nesoji" nisam ja majke mi... Nije Tara, tate mi.. Biće ipak da si niko. Ti, sramota za muški rod. Pu, bre", napisala je ona i dodala:

- Veliki pozdrav za čuvare iz CZ-a jer mogli su, ali nisu me svlačili golu u poseti ovom sitnom narko-trafikantu i nažalost velikom narko-konzumentu.

Foto: Instagram printskrin/ananikolicofficial

 

- I da ne zaboravim, policajke koje nisu znale kako tačno da me zavedu... Jednostavno ne postoji opcija "bivša žena". E, ja sam ta. Glupa gluperda, evo sama se prijavljujem za nagradu "najveći idiot".

BONUS GALERIJA: Ana Nikolić - retrospektiva karijere

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".