Beogradska policija uhapsila je mladića (24) zbog sumnje da je uz pretnju nožem počinio više razbojništva na opštini Voždovac, dok su ispektori sa područja Rakovice uhvatili maloletnika sa pola kilograma marihuane.

Naime, inspektori iz policijske stanice Voždovac uhapsili su muškarca zbog sumnje da je u periodu od 13. do 28. oktobra izvršio tri razbojništva i pokušaja razbojništva.

- Sumnja se da su mu na meti bile dve apoteke i jedna prodavnica. Ulazio je u objekte i uz pretnju nožem otimao ili pokušao da uzme novac od radnica. Nakon intezivnog operativnog rada inspektora PS Voždovac on je ubrzo identifikovan i uhapšen - navodi izvor upoznat sa slučajem i dodao da je osumnjičenom određeno zadržavanje do 48 časova.

Takođe, nakon intezivnog operativnog rada na terenu sinoć su inspektori iz policijske stanice u Rakovici uhvatili maloletnog dilera kod koga su pronašli i zaplenili pola kilograma marihuane. On je priveden VJT za maloletnike zbog sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".