Bio je fin mladić, krupan, visok, tih, ali je izgleda nešto bio bolestan. Živeo je u stanu sa majkom, baš nam je žao, svi smo se potresli kada smo čuli.

Ovim rečima stanari iz zgrade na Vizantijskom bulevaru 4, govore nakon tragične vesti da je beživotno telo komšije starog 29 godina pronađeno jutros u 6.20 ispred ove višespratnice. Smrt je nastupila nakon pada sa visine a za sada nema nikakvih sumnji da je tragični događaj posledica krivičnog dela.

- Puklo je jako noćas oko 1.20 časova, mislili smo da je petarda. Tek ujutro smo videli policiju i vatrogasce i saznali šta se desilo. Telo je palo sa velike visine između dva vozila. Jedno je baš oštećeno sa strane. Stvarno je strašno to što se desilo, priča jedan od komšija.

Komšije pričaju da je muškarac živeo u stanu sa majkom i da je imao operaciju glave u inostranstvu.

-Imao je valjda pre godinu dana neku operaciju glave u Švajcarskoj zbog nekog problema sa cirkulacijom. Ovako nije izgledalo da ima neki zdravstveni problem, dodaje drugi komšija.

Nastradali muškarac je živeo sa majkom na poslednjem spratu zgrade.

-Stan je bio zaključen sa unutrašnje strane pa su vatrogasci morali da obiju bravu jer je noćas bio sam kući. Ispred zgrade je bilo mnogo krvi, zaista smo svi potreseni, kažu komšije.

Policija je obavila uviđaj i eseji na utvrđivanju svih okolnosti tragičnog slučaja. Za sada nisu utvrđene nikakve sumnjive okolnosti.

(Blic)

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".