Ona je počela da gradi svoj dom na Kosmaju nakon razvoda od Jugoslava Karića.

Elena i Jugoslav odmah nakon razvoda prodali su imanje, nakon čega je dizajnerka nameštaja odlučila da sebi kupi novo imanje, nedaleko od starog.

Ovoga puta Elena je uz plac kupila i šumu, kako bi uživala u tišini i imala prostora i vremena da se poveže sa prirodom.

Za godinu dana Elena je uspela da sagradila vilu od 300 kvadrata za koju je sama dizajnirala nameštaj, a oko uređenja enterijera posebno se potrudila da sve izgleda onako kako je zamislila.

Elena Karaman živi u svojoj veoma lepo sređenoj vili koja se naziva „Nemetona“. I maltene nema stvari koja se može videti u njenom domu, a da na spada luksuz.

 

 

U dnevnoj sobi, uz još jedan kristalni luster, nalazi se veliki sto, kao i dva velika prozora sa izuzetno dugačkim zvesama, a sve je lepo upakovano u kremastobeloj nijansi.   

 

Slike na zidovima se nalaze i u ostatku vile, a po stolicama i stolu primetno je da je Eleni bež nijasna jedna od omiljenih.

Ono što je mnoge iznenadilo je veliki gong, koji se nalazi u posebnoj prostoriji za "ranojutarnju transmisiju mudrosti" 

 

 

Verica Rakočević takođe je vrlo zadovoljna ćerkinim odabirom enterijera, pa je jednom prilikom to prokomentarisala i na svom Instagram profilu.

- Svoje snove je pretvorila u stvarnost, izmastala i realizovala neverovatnom brzinom, snagom upornosti i duhovnom jacinom.Vredna i kreativna moja Eelena, neka te sumske vile čuvaju uživajuci sa tobom u tvom mikro svetu. Voli te mama - napisala je Verica prilkom posete.

 

BONUS VIDEO:

Đaniju napravili krunu od para

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".