Popularni glumac Svetozar Cvetković već decenijama spada u najbolje u svom poslu, a godinama je bio u braku s koleginicom Jelenom Đokić.


Mediji su javili da se par rastao ovog leta, o čemu nisu pričali za medije, a poznato je da su oni ponosni roditelji dvoje dece – Luke i Klare, dok Cvetković ima i ćerku Deu, iz prvog braka.


Glumčeva starija ćerka je istoričarka umetnosti, koja ne želi preterano da se eksponira u javnosti. Kako njen otac ističe, nekada ostane bez reči zbog toga u kakvu je devojku Dea izrasla.


– Ona je u tom dobu da ne možete ni na šta da je upozorite. Toliko zna da ja ne mogu da pretpostavim koliko zna za sve vrste umetnosti. Radi na fakultetu kao asistent. Nekada sam nem na sve što uradi i svaka joj čast. Prošlo je vreme saveta – istakao je on gostujući u emisiji "Sceniranje".

Foto: Instagram printskrin/deacv

 

NJena mlađa polusestra Klara poželela je, međutim, u jednom trenutku da krene stopama svojih roditelja i bila je vrlo uspešna. NJu smo, naime, do sad imali priliku da gledamo u serijama "Žmurke" i "Tajkun", ali Svetozar ističe da se sada pomalo udaljila od glume.


– Klara je u jednom trenutku imala jako veliki odnos prema tome da će krenuti tim putem koji je vezan za scenu i film. Snimila je dve serije, u kojima je napravila nešto što je meni bilo zapanjujuće za njene godine. Tada je imala 12-13 godina. Ali, kako vreme odmiče, napravila je odstupnicu i ja neću na to da utičem niti da je pritiskam na bilo šta. Sama će da odluči – objašnjava glumac.


Što se tiče njegovog sina Luke, Svetozar ističe da dešava posebno privlači nauka.


– Luka ima 10 godina i mislim da će otići na stranu na koju je otišao moj brat. Prilično je egzaktan. Omiljena stvar mu je matematika, sam pronalazi formule za rešavanje raznih zadataka, i to ga uzbuđuje, programiranje, kibernetika. Igra i košarku u klubu Čubura – pohvalio se Cvetković.

BONUS VIDEO:

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".