Marija Bergam i Raša Bukvić 2020. godine okončali su brak. Glumica se nakon toga potpuno povukla i iz javnosti i sa društvenih mreža, a u međuvremenu se ponovo udala i rodila drugo dete, ćerku Olgu.

Foto: N. Skenderija

 

 

- Nedavno sam se drugi put porodila. Sada sam na porodiljskom odsustvu, uživam sa malom Olgom, sinom Danilom i suprugom - rekla je nedavno za Marija za magazin "Hello", ali  nije želela da govori o novom izabraniku.

- Moj suprug nije iz javne sfere. Radi u domenu prosvete i izdavaštva - objasnila je ona.

Lepu vest da je Marija postala majka drugi put prokomentarisao je i njen bivši muž i istakao kako se njihov sin Danilo odlično snašao u ulozi starijeg brata.

Foto: V. Danilov

 

 

- Drago mi je da je beba dobro, što kaže naš narod, samo neka je živa i zdrava. Život ide dalje, svojim putem. Danilo je sad pravi, veliki stariji brat i mnogo je ponosan zbog toga. S njim se viđam baš često i jako nam je lepo. Trudim se da mu stvorim navike koje će ga što više povezati sa prirodom i ljudima. Cilj mi je da što manje vremena provodi pored ekrana i uz video-igrice, iako je to neminovnost za ove nove generacije, što mi se uopšte ne dopada. Gledam da svaki slobodan trenutak iskoristim da ga odvedem da se u parku igra sa drugarima ili da odemo negde u prirodu. Samo da bude neke akcije napolju - rekao je za "Gloriju" Bukvić.

BONUS GALERIJA: Radivoje Bukvić

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".