Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta su i nakon razvoda ostali u dobrim odnosima i to su oboje vrlo često isticali u medijima. Međutim, izgleda da su se sada pojavile nevolje u raju.

Ana je na svom Instagram profilu žestoko isprozivala bivšeg muža.

Foto: Instagram printskrin/ananikolicofficial

 

- Ovaj "veliki otac" moraće da snosi konsekvence za sva "zlodela" koja je uradio meni kao majci. Od danas u lajvu idu sve istine! - napisala je Ana danas.

Nakon što je na Instagramu isprozivala Stefana Đurića Rastu, pevačica se sada oglasila i detaljnije objasnila o čemu je reč.

Ana u razgovoru nije krila bes, te u više navrata istakla da više ne želi da trpi reperova "zlodela", kao i da je rešila da mu jednom zasvagda stane na put.

Foto: Instagram printskrin/ananikolicofficial

 

- Ako sam napisala zlodela, znači zlodela! Neću ovako ništa da pričam, sve ćete saznati uskoro, da se jednom zasvagda stavi tačka na "velikog tatu"! Na gospodina "Rastu"! Više mi ga je dosta i sada će cela Srbija da sazna i ko je on, i šta je on, i gde je on, ali i šta sam ja, i tako dalje... Trenutno nemam odgovora na sva pitanja, ali smišljam šta ću uraditi da konačno jednom i zauvek stanemo na put tom "velikom tati" i toj "mami", koja stalno nije dobra mama, pa ćemo da vidimo ko je mama, a ko tata ove priče, jer mi je više muka - kaže Ana Nikolić za Pink.

Foto: ATA images

 

- U kontaktu smo koliko moramo da budemo. Ne bih više ništa komentarisao - rekao je Rasta za "Kurir".

Podsetimo, Rasta je otkrio da je brak sa Anom "pukao" od previše emocija.

- To je bio turbulentan odnos, ali ne u smislu da smo imali toliko svađa i problema. Naš odnos je bio kao neki spot koji nikako da se završi. To je bilo ludilo. Putovali smo, išli na žurke, konstantno smo živeli taj neki život. U jednom momentu to nije bilo nešto što je racionalno. To je bio momenat kad smo shvatili da ipak živimo ovozemljaske živote i da imamo po jedan život - rekao je on za medije.

BONUS GALERIJA: Ana Nikolić - retrospektiva karijere

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".