Par je pre par meseci putem društvenih mreža potvrdio da čeka dete, stoga je bilo samo pitanje dana kada će se svadbeno veselje dogoditi. Mlada, koja samo što se nije porodila, blistala je u jednostavnoj beloj haljini sa rukavima od tila na tufnice, dok je radosni mladoženja poneo odelo skrojeno po meri.

Foto: Printskrin/Instagram/tamaradragicevic

 

 

Glumački par, koji sve češće zajedno gledamo na malim ekranima, bračne zavete razmenio je u krugu članova najuže porodice, a glumčeva sestra Tamara Dragičević posebno je bila vesela i radosna. Novopečene supružnike ispred restorana u kom su upriličili slavlje sačekali su trubači, a po objavama koje iz minuta u minut raduju njihove pratioce može se zaključiti da su im i sve ostale zvanice izuzetno lepo raspoložene.

Foto: Printskrin/Instagram/tamaradragicevic

 

 

" Oženio se Miodrag Dragičević! " sigurno je najlepša vest današenjeg dana. Svi koji prate rad mladog glumca radosni su zbog ovog njegovog vrlo važnog životnog poteza, ipak najradosniji su njegovi roditelji. Miodrag je ranije za medije ispričao kako ga majka i otac često pitaju kada će da se skrasi i oženi, a sada im je tu želju i uslišio. Tamara i Marija, Miodragove sestre, posebno lepo izgledaju danas, a njihove interesantne odevne kombinacije privlače pažnju i nešto je o čemu će se narednih dana sigurno dosta pričati.

 

 

(Stori)

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".