Neda Ukraden je u biografskoj knjizi "Zora je svanula" opisala veliku ljubav koju je doživela sa Sašom Popovićem. Ona je otkrila kako ju je jurio, dolazio u četiri ujutru u Sarajevo kako bi je video, dok Popović tvrdi da nije sve tako bilo. Izgleda da je zaboravio kako je osamdesetih za sarajevski As pričao o njihovoj vezi.

Foto: ATA images

 

 

- Ona je žena kojoj sam se uvek divio, naravno, mislim na fizički izgled. Žene poput nje su me oduvek fascinirale, ali tajno - otkrio je na početku intervjua i nastavio:

 

- Nemam reči za njenu lepotu, ženstvenost, neposrednost. Mnogo je žena prošlo kroz moj život, lepe, popularne, šta ja znam kakvih, ali kao ona... - ispričao je Popović, koji je otkrio da joj je za rođendan kupio brdo cveća. Tada su se svi čudili otkuda Brenin harmonikaš s Nedom, budući da se Brena i Neda nisu baš gotivile u to vreme, ali on tome nije pridavao značaj.

Foto: Jutjub printskrin

 

 

Popović je istakao da je bio uporan da osvoji Ukradenovu.

- Ja Nedu ne da volim, to je malo reći, ja je zapravo obožavam. I, verujte, nema šta za nju ne bih učinio. Recimo, kad je dolazila u moju kuću, na poziv moje majke Branke, koja Nedu obožava, znate koji je to prijem bio! Bila je okružena neviđenom pažnjom. Moja majka je od sreće plakala, veli: "E, moje dete, kad bi mi ova žena bila snajka..." NJoj treba neko ko će da bude stalno uz nju. Onako krhku i lepu, volim je, verujte, kao nikoga - pričao je Popović, a na pitanje kakav će biti kraj velike ljubavi, odgovorio je:

Foto: Reprint Saborr

 

 

- Mislim da ćemo se venčati. Divna je, iako je mnogo godina razvedena i slobodna žena, nije imala nekih ljubavnih afera, nikada, zaista. Bez obzira na svu moju ljubav, mora se priznati da je to jedina i prava dama estradnog neba. Za razliku od Saše, Neda je tada bila tajanstvenija.

- Lepo mi je, to napišite, imam veliku podršku od tog čoveka, pažljv je, zabavan - čuće se kad bude vreme - kratko je rekla, a sve se čulo tri decenije posle.

(Kurir)

BONUS GALERIJA: Slike iz privatnog albuma - Jelica Sretenović

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".