Ne samo da su godinama unazad dobre koleginice, već su dugo zajedno sedele u žiriju "Pinkovih zvezdica" a nakon najnovijih fotografija na kojima je bivši dečko Leontine Vukomanović u društvu Goce Tržan "zli jezici" bi mogli da kažu kako bi tako nešto moglo poremetiti odnos dve pevačice.

Foto: ATA images

 

 

Naime, kako magazin "Star" prenosi, poznati muzičar Miki Perić koji je i bivši dečko Leontine Vukomanović osvanuo je na paparaco fotografijama u društvu Goce Tržan pa se vidi kako se zajedno upućuju za jedan sto u kafiću gde su popili kafu.

Foto: S. Sarić

 

 

Oni su godinama unazad dobri prijatelji a iza ovog susreta ne bi trebalo da se krije ništa dublje od toga budući da je Goca godinama u srećnom braku, a i bivši dečko Leontine Vukomanović navodno je još uvek oženjen.

Foto: S. Sarić

 

 

Da li će ovaj susret postati tema između dve koleginice kada se negde budu srele pokazaće se pri jednom od njihovih budućih druženja, ali Leontina ne bi trebalo da gaji neprijatna osećanja prema Periću s kojim se čak srela pre nekoliko godina na koncertu Veljka Kuzmančevića.

BONUS GALERIJA: Emina Jahović u različitim izdanjima

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".