Pošto je okončala brak sa kolegom Irfanom Mensurom, sa kojim tvrdi da je danas u dobrim odnosima, Srna Lango se nije više upuštala u ozbiljne ljubavne veze, ili bar javnost i mediji nisu bili u to upućeni. 

Foto: Predrag Mitić

 

 

Odlučila je glumica da da taj deo svoje intime skrije, stoga i ne čudi što je emotivni život Srne Lango poslednjih meseci protkan spekulacijama i intrigama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srna Lango (@srna.lango)

 

Glumački par,  2012. godine okončali su brak mirnim putem. Od tog momenta jedno o drugome u javnosti su govorili samo najbolje. Na komentare o razvodu sa Mensurom se nije osvrtala ali je često u medijima govorila da joj je "bolje da samuje, nego da je voli neko ko to ne ume", što je stvaralo mnoge pretpostavke kada je razvod glumačkog para bio u pitanju. Srna i Mensur su se predstavljali kao prijatelji koji možda nisu uspeli da sačuvaju zajednicu, ali su istrajali u tome da budu odlični roditelji sinu Pavlu, koji se takođe u glumačkoj sferi dokazao. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srna Lango (@srna.lango)

Ko je novi dasa koji stoji pored nje na objavljenoj fotografiji, šta znače njeni komentari na društvenim mrežama vešto sročeni i kome su posvećeni..samo su neka od pitanja koja mesecima unazad portali postavljaju, dok se Srna na njih nimalo ne osvrće.

BONUS GALERIJA: Iz albuma Zlate Numanagić 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".