Emir Kusturica, jedan od najcenjenijih domaćih režisera, godinama je u skladnom braku s producentkinjom Majom Kusturicom, s kojom ima dvoje dece - sina Stribora i ćerku Dunju.

Budući da čitava porodica Kusturica drži do privatnosti, o njihovoj svakodnevici i životu se ne zna mnogo i retko piše u medijima, ali je poznata jedna ljubavna priča Emirove ćerke Dunje.

 

Foto: Karadarević

 

 

Dunja je diplomirana dramaturškinja, a svojevremeno je na Sorboni sutidrala i istoriju umetnosti, dok je danas selektorka Filmskog i muzičkog festivala "Kustendorf", koji se održava na Mokroj gori. Često se selila širom planete, a jednom prilikom se osvrnula na najveće svetske centre u kojima je stanovala.

- U NJujorku sam živela davno. To je bio jedan period mog detinjstva i sećam se da mi se nimalo nije dopao. Kada je čovek tako mali, više žudi za prirodom i nekim suncem, što ipak, tamo nije moglo da se vidi među svim tim neboderima. Pariz je jako privlačan grad, jer je jako dinamičan i pun kulturnih dešavanja. Vrlo je bogat noćni život. Arhitektura u Parizu je prelepa. Dovoljno je prošetati ulicom da se osetiš nadahnutim. Beograd je, opet, sasvim drugačiji. On ima svoju draž koja nije vidljiva na prvi pogled. Čoveku treba više vremena da ga upozna i otkrije sve njegove čari. Ritam života je sporiji u odnosu na pomenute gradove, što meni odgovara - ispričala je Dunja Kusturica u jednom intervjuu.

Foto: Karadarević

 

 

Tokom 2015. godine, ona je skrenula na sebe pažnju javnosti zbog veze s princem Aleksandrom III Karađorđevićem, sinom princa Aleksandra II Karađorđevića i princeze Marije da Glorije od Orleana i Bragance. NJihova ljubav je, međutim, bila kratkog daha, a do razlaza je došlo nakon velikog skandala. U javnosti su se tada pojavile eksplicitne fotografije na kojima se Aleksandar III i njegov brat Petar III, kako su mediji pisali, "bahate", dodiruju ženama grudi, poziraju sa oružjem i simuliraju seks.

 

 

Dunja Kusturica nikada nije u svojim javnim istupima pričala o ovoj vezi, pa nije poznato da li je pomenuti skandal zaista doveo do rastanka.

BONUS GALERIJA: Slike sa snimanja serije "LJubav, navika, panika"

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".