Pevačica Ivana Stanić i bivša učesnica rijalitija "Maldivi", nakon velike tragedije koja ju je zadesila pre dve godine, kada je njen tadašnji izabranik, fudbaler Miljan Mrdaković izvršio samoubistvo, uspela je da ponovo probudi ljubav u sebi i pronađe utehu u novom partneru.

 

 

Ivana se putem društvenih mreža u septembru pohvalila fotografijama u venčanici, a komentari pratilaca u kojima joj upućuju najiskrenije čestitke, nisu prestajali da se nižu.

 

 

"Srećno", "Prelepa si", "Srećno sklapanje braka", "Neka vas zauvek prati ljubav, zdravlje i sreća" - bili su neki od komentara koji su se nizali ispod Ivanine objave u venčanici.

 

 

Na Ivaninom profilu na Instagramu se takođe mogu pronaći i slike sa njenim sadašnjim partnerom fudbalerom Vladimirom Đilasom, na kojima se vidi kako uživaju u ljubavi.

Foto: Instagram printskrin/iamivanastanic

 

 

Podsetimo, Srbiju je pre dve godine šokirala vest da je nekadašnji fudbalski reprezentativac Srbije i fudbaler Anderdlehta, Partizana, Vojvodine i mnogih drugih klubova, Miljan Mrdaković, izvršio samoubistvo.

BONUS GALERIJA: Atraktivna izdanja pevačice Marije Mikić 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".