Glumica Mirka Vasiljević je progovorila o tome da li planira peto dete sa svojim nevenčanim suprugom Vujadinom Savićem: 

– Da živim u vremenu naših baka i deka, sigurno bih imala više dece, jer je tada tempo bio sporiji, sve se odvijalo u kući i oko nje, a ne kao danas kad svako mora da juri na svo ju stranu. Sada mora da se vodi računa i o finansijama, i o organizaciji života, i o stambenom prostoru... – istakla je Mirka.

 

 

– Deca su nešto što ostaje iza nas, jednog dana kad ostarimo imamo nekog ko će nas pogledati, a oni imaju jedni druge. Srbija raste kad se deca rađaju. Bila sam zadovoljna sa njih troje, ali sam posle sedam godina poželela da u kući ponovo osetimo miris bebe i, hvala Bogu, rodila se Anika. Sada radim i nastojim da kod kuće budem prisutna koliko je potrebno i da to vreme bude kvalitetno, a šta ću želeti u trideset šestoj ili sedmoj, ne znam. Da ostanemo na broju četiri – biću srećna i zahvalna, a ukoliko se proširimo, takođe ću biti srećna i zahvalna. S druge strane, tačna je izreka da su mala deca mala briga, a velika – velika. Koliko god da sam sada rasterećena, jer njih troje mnogo toga mogu sami da obave, toliko imam u vidu da su neki već lagano zakoračili u pubertet. Dokle god prave gluposti koje su meni poznate, jer sam ih radila ja ili neko iz mog najbližeg okruženja, sve je OK – naglašava glumica.

Potom se dotakla i medijskih natpisa od njene rane karijere, i kako da se suprug nosi sa njima: 

– Svašta se pisalo od moje 13. do ove 32. godine. Nekad je to bila stopostotna istina, nekad laž, a nekad su to bila tuda viđenja situacije, zbog čega im je potpuno promenjen kontekst. Mi živimo naš život, a ne medijski. Naučila sam da će biti svakog čuda za tri dana dosta ukoliko se ne upecam i ne počnem da komentarišem pojedine stvari. Sigurno je da je Vujadin kulturan i vaspitan muškarac, koji zna kako se treba ponašati na javnom mestu, tim pre što je rastao uz poznate roditelje.

 

 

Ona je od samog trenutka znala da je Vujadin čovek sa kojim želi da ostari: 

– Svi smo emotivne partnere sami birali. Osetila sam nešto prema Vujadinu, izabrala ga i želim da nas dvoje ostarimo zajedno. Bila sam gotovo dete kada sam u to počela da verujem, a svih ovih godina nas dvoje radimo na našem odnosu. Često kažem da kad se čovek oseća prijatno u svojoj koži, njega ni buldožer ne može da pomeri, a ja se trudim da mi tu bude dobro. Svakako da i nas dvoje imamo momente kada se oko nečega ne slažemo, ali ja se uvek trudim da izbegnemo svađu koja bi vodila ka nečemu negativnom, već reagujem po principu hajde da diskutujemo, a onda da zajedno i hrabro nastavimo da koračamo našim putem, sa istim ciljem i verovanjem – iskrena je Mirka.

BONUS GALERIJA: Slike iz albuma glumice Tanje Bošković

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".