Mnogo je razloga za sukob Jelene Karleuše i Anastasije Ražnatović, a po svemu sudeći bar donedavno nije postojao niti jedan za pomirenje.

Pevačice, obe sa zavidnim karijerama, izuzetno su ponosne, svaka ima svoj stav kojeg se drži i mišljenje iza kojeg stoji, naposletku obe smatraju da je vrlo teško i apsurdno preći preko uvreda izrečenih javno.

Foto: ATA images

 

Sve ovo, kao i razlozi koji se tiču Anastasijine majke Svetlane Cece Ražnatović dodatno su s godinama sukob Jelene Karleuše i Anastasije Ražnatović produbljivali.

Sve je to išlo do te mere da vlasnice brojnih hitova koje publika obožava nisu želele čak ni u istoj prostoriji da budu zajedno, što se juče sasvim neočekivano promenilo.

Foto: ATA images

 

Anastasija i Karleuša jedna za drugom prošetale su crvenim tepihom hotela, a povod je bio rođendanska zabava. Nisu se pozdravile niti pogledale ali samo to što su na bile na istom događaju govori da su srca omekšala i da možda u narednom periodu i postoji mogućnost da izglade odnose.

Foto: ATA images

 

Obe su izgledale predivno Jelena je za ovaj glamurozni događaj odabrala bebi plavu haljinu, dok se Anastasija odlučila za top i suknju sa šljokicama. Nesumnjivo je da su obe izazvale neverovatnu pažnju medija i svih prisutnih, koji su čitave večeri pratili njihove reakcije i to hoće li se pevačicama u nekom momentu pogled susresti.

Foto: ATA images

 

 

BONUS VIDEO:

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".