NJima su upućene monstruozne pretnje koje je javnosti nepoznat muškarac uputio njima, ali i njihovoj nerođenoj bebi.

- Od Kristijanove bebe ću pljeskavice da pravim! Kristijane Goluboviću, decu ću da ti sahranim, zajedno sa tobom. I tvoju decu i tebe zajedno sa onom tvojom Kristinom k**vom ću da pretvorim u pljeskavice i ćevape - glasile su stravične pretnje koje je Kristina iznela u javnost.

Foto: Zoran Jovanović Mačak

 

Kristijan je progovorio o tome kako njegova verenica u poodmakloj trudnoći podnosi čitavu situaciju, kao i da li će muškarca koji im je pretio prijaviti nadležnim organima.

- Ovo je uzelo maha. Kače se za mene misleći da će ih takvo mizerno ponašanje na velika vrata uvesti u rijaliti i na javnu scenu. Nažalost, došlo je vreme u kojem će neko ozbiljno da strada zbog najpogrešnijeg načina da se uđe u medije - rekao je najpre Golubović, koji je istakao da Kristina strahuje od njegove reakcije na celokupnu situaciju.

Foto: Instagram printskrin/kristina_spalevic

 

- Naravno, Kristina se jako uplašila, ali prvenstveno moje reakcije. Ona dobro poznaje moj karakter i narav. Zna kako reagujem u ovakvim situacijama. S obzirom na to da imam nenormalno iskustvo, ovo doživljavam kao sprdnju degenerika opijenog drogom i alkoholom zbog čega je jedva svestan težine izgovorenih rečenica. Mogao bih da shvatim da neko želi da mi se osveti, da je postojao bilo koji razlog da mi neko na taj način vređa i preti najvoljenijim osobama - rekao je Kristijan, i otkrio da nasilnika neće prijaviti nadležnima.

- Ovo je haos za koji lično smatram da se ne može otkloniti ukorima i dijalogom. Nikada nikoga ne prijavljujem ni za šta - zaključio je Golubović

(Alo)

BONUS GALERIJA: Katarina Grujić i Marko Gobeljić - svadba

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".