Glumac je bio u vezi sa brojnim ličnostima i svaka njegova veza je prošla zapaženo, ali se retko ko seća njegove ljubavi iz mlađih dana. 

Vuk važi za jednog od najvećih  zavodnika na glumačkoj sceni a u vezi je bio sa voditeljkama, pevačicama i glumicama. Voleo je Anu Mihajlovski, Jelisavetu Orašanin, Ivanu Peters, koja je bila člania grupe "Tap 011" a sada "Negativ". 

 

 

Jedna od ljubavi iz mladosti jeste njegova koleginica Bojana Stefanović koja je studirala glumu sa njim. Ona se prisetila starih dana i otkrila zanimljivu simboliku njihove ljubavi. Pre nego što su uplovili u vezu, Vuk i ona su često dobijali uloge ljubavnog para.

- Pre zaljubljivanja, u više navrata igrali smo parove u raznim predstavama. U jednoj je glumio mog momka koji ide u vojsku, pa smo se čak i ljubili, jednom je morao da me ispipava, pa mu je bilo strašno neprijatno. Ne zato što je stidljiv, već je pošten, pa neće da zloupotrebi situaciju. Profesorka je bukvalno morala da ga tera. 

Kada su ušli u vezu, glumac je promenio ponašanje prema glumici i ulogama koje su igrali:  

- U istoj toj predstavi je posle, kada smo se smuvali, počeo tako bezobrazno da me "vata" da nisam znala kako da reagujem - rekla je lepa glumica pre nekoliko godina.

(Glosi)

BONUS GALERIJA: Slike iz privatnog albuma - Stojan Stole Aranđelović

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".