Poznata glumica Vesna Čipčić godinama je na glumačkoj sceni. Imali smo prilike da je gledamo u mnogim ostvarenjima, a za nju mnogi znaju da kažu da je jedna od najskromnijih glumica. 

Foto: ATA images

 

 

Od kako se pre više od 13 godina razvela od supruga, kolege Aleksandra Alača, u kući je ostala da živi s decom, ćerkom Anjom koja je krenula majčinim stopama, i sinom Ivanom.

NJihov dom nalazi se u srcu Vračara. Vesna je neko ko je oduvek voleo toplinu, pa je njen dom optočen umetninama i starinsim unikatnim nameštajem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vesna Cipcic (@cipcicvesna)

Glumica je više puta govorila o tome koliko joj je važno da u njemu vlada harmonija i prijatna domaćinska atmosfera.

Upravo to postiže time što kad god ima slobodnog vremena ona nešto kuva, sprema razne đakonije za porodicu i prijatelje koji su rado viđeni u njenom domu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vesna Cipcic (@cipcicvesna)

- U mojoj kući gotovo se svakodnevno prčka po šerpicama. To mi je ostalo još iz roditeljskog doma, a takav je i red. Kod mene se još i više mlati varjačom - ispričala je Vesna svojevremeno za domaće medije. 

Glumica se trudila da udovolji svima, a njena naslednica Anja ima svoj deo stana u kojem provodi slobodno vreme kojeg nema mnogo jer naporno radi na nekoliko domaćih projekata. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vesna Cipcic (@cipcicvesna)

- Retki su trenuci kada smo svi na okupu. Anja je sa svojom drugaricom živela u potkrovlju gde je vodila svoje domaćinstvo, a Ivan ima svoj deo - ispričala je Vesna. 

Od pre izvesnog vremena Anja više ne živi sa svojom majkom, već sa nevenčanim suprugom Andrejom Josifovskim Pijanistom s kojim ima i dete.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vesna Cipcic (@cipcicvesna)

Ipak, ona se trudi da kad god su svi na okupu podeli te dragocene emocije i trenutke koji se pamte čitavog života.

BONUS GALERIJA: Iz albuma Zlate Numanagić

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".