Pevačica sa najdužim nogama na našoj estradi je Snežana Babić. Pevačica je visoka 1.81m, a njene noge su neverovatnih 1.33 centimetra, pa je ona ponela titulu "kraljice najdužih nogu" koju niko godinama nije skinuo sa trona.

Foto: ATA images

 

 

Lepa Brena je odmah iza Sneki ako govorimo o ovom atributu. Najpoznatija pevačica bivše Juge, koja je celu naciju osvojima čim se pojavila na sceni visoka je 1.78m. NJene noge su uvek privlačile muške poglede, a više je i nego očigledno da je i danas u odličnoj formi koju održava treninzima i ishranom.

Foto: Nikola Obućina/V. Danilov

 

Rada Manojlović važi za pevačicu, možda ne sa najdužim, ali zasigurno sa najlepšim nogama. Za njenim zgodnim i dugim nogama mnogi uzdišu, a one su postale i njen zaštitni znak.

Foto: ATA images

 

 

Katarina Grujić oduvek je plenila svojim izgledom, a njene noge uvek su bile u centru pažnje. Kaća je visoka 1.82 metara, a često smo na nastupima mogli da vidimo da su u prvom planu njene duge noge.

 

 

Zgodne noge Milice Pavlović uvek su u centru pažnje, a svoje atribute voli da ističe kako na slikama tako i na nastupima.

 

 

 

BONUS VIDEO:

OČARAVAJUĆA: Haljina Bobe Mićalović bez bretela o kojoj se priča

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".