Bivša košarkašica Milica Dabović otvorila je profil na sajtu za odrasle - "OnlyFans" i odmah se pohvalila lepim iskustvima.

Naime, Milica Dabović se oglasila na društvenoj mreži Tviter i istakla oduševljenje, kao i da uživa u društvu muškaraca.

Foto: Printskrin Tviter/@MILICADABOVIC13

 

 

- Muškarci, većina, oduševili ste me! Ko razume, shvatiće! Tek sada shvatam koliko je žena ženi najveci neprijatelj! Ja kada nemam šta lepo da kažem, ćutim! Do 40. godine, sve što sam radila osudili ste, razlika je što mi sada ništa ne možete, ni da me cmoknete u ovo slatko d**e! - napisala je Milica.

Ova objava pokrenula je lavinu komentara jačeg pola, koji su pisali poruke podrške.

Podsetimo, bivša košarkašica Milica Dabović odlučila je da otvori popularnu društvenu mrežu "OnlyFans" na kojoj devojke i muškarci obično prodaju svoje intimne fotografije i snimke.

- Pošto ste svi želeli moj "OnlyFans", odlučila sam da vam uslišim želju. Volim da se slikam, volim da slikam svoje telo tako da sve slike od sada idu tamo. Još jedan skandal, manje, više. Pala je i oplakada da ću imati preko 1000 pratilaca za manje od 24 sata, poručila je Milica Dabović na Tviteru.

BONUS VIDEO:

Venčanje Ane Dabović i Ilije Mustura


 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".