Nakon smrti supruga Vidoja Ristovića, Nikolina Pišek je pod stalnom lupom javnosti,  a sada su provokativne povodom "Noći veštica" izazvale  pregršt pozitivnih komentara.

Nikolina je iskoristila popularnu proslavu "Noć veštica" fotografisala se, u crnom brusu, halterima i mrežastim čarapama.

"Nikolina Pišek! Vi ste meni lepa žena koja je dobrog duha i tela!", "Ne znam zašto ali osećam da sam se "zaljubio" u vas!", "Predivno!", pisali su Pišekovoj u komentarima ispod fotografije koju je odradio fotograf Sime Eskinja.

"Predivna fotka", "Zaljubio sam se", Ženstvenost", bili su samo neki od komentara.

Ipak, ono što mnogi zameraju Nikolini je što se nije pojavila na šestomesečnom pomenu svom suprugu Vidoju koji je održan prošle nedelje, nakon čega se ona i oglasila i navela razlog:

-- Mislim da ste svi shvatili koliko je moj svekar zlonameran kada sam ja u pitanju, to više nije tajna. U Beogradu nisam bila juče, nisam ni danas. Na pomen nisam došla iz privatnih razloga, nisam bila u mogućnosti da se pojavim. Sve što imam da kažem na njegovu izjavu jeste da mu je potrebna pomoć psihijatra - poručila je udovica Vidoja Ristovića.

BONUS VIDEO:

Devojka Đorđa Đokovica trenira na jahti

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".

Predivma fotka