Nemanja je odrastao u umetničkoj porodici, tako da je od samog početka imao njihovu podršku tokom takmičenja: 

- Otac mi je slikar, umetnik, a majka domaćica. Imao sam jako lepo detinjstvo. Brat i ja imali smo sve što bismo poželeli. Rano sam počeo da pevam, zarađivao sam lepo već sa četrnaest godina. Čini mi se da sam prvi honorar potrošio na automobil, a posle na ženske - nasmejao se on na početku razgovora, pa nastavio o svojim školskim danima i tome kako je uvek bio naklonjen muzici, iako se nije školovao za to.

Foto: Jutjub printskrin/trotter_peckham

 

- Bio sam odličan đak u osnovnoj školi, a u srednjoj vrlo dobar. Završio sam medicinsku školu iako se time nikada nisam bavio, bilo je to ono ratno vreme. Tu nije bilo ni matematike niti srpskog jezika. 

Nemanja je svoju pevačku karijeru započeo u lLeskovcu na audiciji: 

- Majka me je prijavila na audiciju u Leskovcu. Život mi se nakon "Zvezda Granda" promenio iz korena. E, da nije bilo nas, ne bi bilo ni vas. Da nije bilo nas šestoro, ne bi ni sada postojale "Zvezde Granda" - zaključio je on. 

- Trebalo bi da se više pažnje posvećuje "prvoj garnituri". U tom periodu nisam imao preterana očekivanja, bilo mi je dovoljno da se pojavim, vidim Beograd i 'ajmo nazad za Doljevac, međutim bilo je šta je bilo - istakao je pevač.

Foto: Jutjub printskrin/Zvezde Granda Specijal

 

Nikolić je uvek bio na sceni, iako se govorilo da se povukao. 

- Ni jednog trenutka se nisam povukao, samo nisam imao veliki hit kao sa prvog albuma. Sve vreme sam prisutan, jedini period kada nisam radio je bilo kada se pojavila korona - naglasio je on, pa zaključio rečima da se i dan-danas druži s kolegama iz prve sezone poznatog šoua:

- Stevan mi je kum, krstio je moju decu. Sa svima sam ostao u dobrim odnosima.

(Grandonline)

BONUS GALERIJA: Iz mog butika - Mile Kitić

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".