MLADENA Dulića (22) mladića iz Laktaša koji je digao ruku na sebe zbog ismevanja na društvenim mrežama pronašao je otac nakon što se vratio sa posla.

Otac se biciklom vratio kući i video da su vrata od pušnice otvorena, ali u prvi mah nije posumnjao ništa, priča odlično obavešteni izvor.

Ubrzo je primetio da su ispred pušnice prevrnute merdevine i tada je usledio šok.

Otac je ugledao sina u pušnici i odmah ga uhvatio za noge pokušavajući da ga tako spase.

– Majka je u tom trenutku bila u kući i kada je čula jauke supruga došla je u pušnicu i svedočila najtežoj tragediji koja jednu majku može zadesiti – ispričao je izvor.

Podetimo, Mladen Dulić, mladić star samo 22 godine, oduzeo je sebi život nakon što je zbog neslane i bizarne šale postao predmet podsmeha i pritiska na društvenim mrežama koji više nije mogao da izdrži.

Intervju za posao koji je sve bio osim toga, odigrao se pre dva dana u Jakupovcima kod Laktaša. Tragedija se dogodila juče u popodnevnim časovima.

Mladić je sa roditeljima živio u porodičnoj kući u Laktašima.


SOS telefon za prevenciju samoubistva


Nacionalna SOS linija za prevenciju samoubistva dostupna je 24 sata dnevno. Ona je deo projekta Ministarstva zdravlja i Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Na raspolaganju je tim edukovanih profesionalaca iz domena mentalnog zdravlja, koji pružanjem podrške i pomoći, savetima i intervencijom u kriznim situacijama rade na prevenciji samoubistva.


Oni kojima je neophodna pomoć mogu da pozovu na broj 0800/309-309, opcija 1.


Prema poslednjem preseku Republičkog zavoda za statistiku, tokom 2020. godine samoubistvo je izvršilo 895 osoba.
 

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".