Rekao joj je da mu je muka laži njenog supruga te da smatra da bi trebalo da zna šta se događa iza njenih leđa. Ona se sada oseća posramljeno jer nije videla nikakve znakove da joj suprug ima aferu, ali kada je počela da traži dokaze, otkrila je poruke i razgovore na njegovom mobilnom telefonu.

- Kad sam se suočila s njim, shvatio je da ne može da laže, ali je pokušao da kaže da će ostaviti ovu ženu i iskupiti se. Naša deca sada takođe znaju za to i neće razgovarati sa njim. Ne znam šta da radim. Nisam radila godinama i bojim se da ću uništiti našu porodicu. Uglavnom ne mogu da verujem da mi je ceo brak bio lažan - nastavila je.

Foto: Profimedia

 

- Ono zbog čega ćete se gotovo odmah osećati bolje je da preuzmete kontrolu nad svojim životom. Kad ste dugo u braku, zastrašujuća je pomisao da odjednom ostanete sami, ali ako odlučite da napustite supruga, nećete biti sami. Imaćete podršku svoje dece i drugih članova porodice i prijatelja. Razumem da se osećate lakoverno i naivno, ali greška je njegova, ne vaša - odgovorila joj je Kolin.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".