- Moram da idem na tu operaciju, da li sada ili za dva meseca, ja moram da idem. Znam da operacija traje, ali ja želim da rešim to i da se osećam dobro u svojoj koži - ispričala je Ražnatovićeva, ali nije otkrila o kakvoj operaciji je reč.

- Za tu intervenciju, zbog mog zdravstvenog problema, zadržavaju 48 sati, ali možda mene zadrže i 72. Nakon toga ću morati da odležim, moći ću da šetam koliko budem sposobna - ispričala je Ceca svojoj sestri Lidiji Ocokoljić, koja joj je najveća podrška.

Foto: ATA images

 

- Nekoliko nedelja pre operacije bile smo zajedno na konsultacijama u Istanbulu. Obavile smo razgovor a nakon toga smo se sjajno provele - rekla je Anastasija.

- Svi su bili iznenađeni zašto operacija traje 6 sati i naravno uvek postoji briga, nikad ništa nije bezazleno - ispričala je Lidija.

Ceci je bilo najvažnije da je operiše vrhunski hirurg kako ne bi imala vidljive posledice na koži.

Foto: ATA images/

 

- Znala sam da odlazim u profesionalne, dobre ruke. Poznajem osobe koje su već bile kod tog doktora, koje su imale iskustva sa njim. Želela sam prvo da ga upoznam i da napravimo konsultacije kako bih videla da li imam poverenja u njega - rekla je Ceca.

Iako oporavak traje dugo, Ceca je nakon dve nedelje nastavila sa svojim radnim obavezama.

- Već nakon dve nedelje od operacije, ja sam bila na bini, iako to nije bilo preporučljivo - kaže Ceca.

BONUS GALERIJA: Iz butika Bube Miranović - atraktivna izdanja pevačice

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".