Glumac i glumica venčali su se 2008. godine, a 2010. postali su roditelji bliznakinja Vere i Mile. Vojin je jednom prilikom govorio o tome kako je upoznao deset godina mlađu Slobodu i otkrio da je njihova veza usledila posle njegovog razvoda od voditeljke Nataše Milovanović.

Glumci su se upoznali na snimanju filma "Zona Zamfirova", a poznanstvo je preraslo u prijateljstvo na snimanju drugog filma "Pljačka Trećeg rajha". Nedugo zatim, oboje su ostavili svoje partnere i 2004. godine započeli ljubavnu priču koju su krunisali brakom. Slobodu je očarao Vojinov šarm i duhovitost, a ono što je neverovatno jeste da mu je bila prijateljica u periodu kada je on oženio Natašu.

Foto: N. Fifić

 

- Sećam se prvog trenutka kada sam je ugledao, snimali smo "Zonu Zamfirovu", a ona je bila studentkinja. Nikada na taj način nisam gledao studentkinje, naročito jer su većina njih bile klinke. Prošlo je nekoliko dana snimanja, pozvao me je snimatelj da dođem da pogledam nešto. Video sam je kao neko ko će verovatno da snima, nisam je posmatrao kao "lepa je" ili na neki drugi način. Tada sam je prvi put zapazio. Ne mogu da kažem da je bila prvi put oduševljena kada me je videla, ali se smekšala - ispričao je Vojin jednom prilikom.

Venčali su se 12. maja 2008. u Crkvi Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi. Ona je imala 26 godina, a on deset više. Kumovi su im bili kolege i najbolji prijatelji, Nikola Đuričko i Nataša Ninković. Par je u srećnom braku već 14 godina, a razlika u godina u njihovom slučaju je zapravo pun pogodak.

Foto: Arhiv Novosti

 

- Imam tu sreću da je Vojin stariji deset godina i u odnosu na mene mnogo je mirniji i staloženiji. On je taj koji često smiruje neku situaciju. Živiš sa cimerkom pa se posvađate, kamoli sa suprugom u braku. Naš brak je stabilan, blago je napet i uzbudljiv, a ja to volim. Da je drugačije, bilo bi mi dosadno - rekla je glumica jednom prilikom.

Kao i svaki drugi brak i njihov je nailazio na prepreke i poteškoće, ali uprkos tome supružnici su uspeli da održe svoju ljubav.

Foto: ATA images

 

- Kada je brak sklopljen iz ljubavi i Bog vas pogleda da ste jedno za drugo, onda ide mnogo lakše. Danas nije lako opstati u ovom ludilu dok svi jurimo za najosnovnijom egzistencijom. Veoma je teško u sve to udenuti ljubav i ne biti umoran za sve te stvari, a u tome je ključno razumevanje supružnika. I u našem braku bude uspona i padova, ali svaki sukob rešavamo ljubavlju - objasnila je Sloboda Mićalović.

Kruna njihovog braka su njihove ćerke, bliznakinje Vera i Mila, koje vaspitavaju na tradicionalan način, a skolnište od gradske buke i gužve pronašli su u Čortanovcima gde imaju prelepu vikendicu sa pogledom na Dunav.

BONUS GALERIJA: Tanja Bošković - retrospektiva karijere

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".