Kristijano Ronaldo već sada lagano razmišlja o životu nakon što završi svoju igračku karijeru, a njegov cilj je da s porodicom živi u Portugalu zbog čega je početkom godine počeo u blizini Lisabona da gradi luksuznu vilu koja će izgledati zaista spektakularno.

Ronaldo je već napravio vilu na Madeiri gde je rođen i kupio je pre nekoliko godina luksuzni stan u Lisabonu, ali on i izabranica Georgina su na kraju shvatili da žele jednu kuću u kojoj će živeti samo njihova porodica.

Što se tiče vile na Madeiri tu živi Ronaldova familija i svako ima sprat za sebe, te očito je da oni žele imati potpunu privatnost zbog čega su na kraju kupili zemljište koje se nalazi u blizini Lisabona.

Reč je o mestu koje je udaljeno od glavnog grada Portugala oko 40 kilometara i nalazi se na obali. Parcela koju je Ronaldo kupio izgleda zaista fantastično, a on i Georgina su odlučili da to bude njihov dom.

 

Portugalski mediji pišu da izgradnja ove vile ide punom parom jer radovi traju već mesecima.

Ovaj luksuzni dom je počeo već poprimati svoj izgled, a takođe objavljene su i fotografije kako bi sve to na kraju trebalo da izgleda što je zaista nešto što oduzima dah.

Ronaldo je odlučio da uloži ogroman novac za svoj dom iz snova, te su mediji u Portugalu objavili da je on već potrošio oko 20 miliona evra na dosadašnje radove i da će troškovi sigurno još rasti i očekuje će da potroši dodatnih pet miliona evra.

 

 

Takođe, očekuje se da radovi budu završeni početkom 2023. godine kada će Ronaldo moći da s porodicom živi u ovoj kući dok bude boravio u Portugalu.

Luksuzna Ronaldova vila nalazi se na portugalskoj rivieri Kuinta da Marina, a kada radovi budu završeni to će biti daleko najskuplja i najluksuznija kuća u Portugalu.

Zbog činjenice da će radovi biti završeni za nekoliko meseci navijači lisabonskog Sportinga se nadaju da bi se Ronaldo mogao vratiti u ovaj klub u kojem je ponikao i odigrati barem još jednu sezonu u dresu Sportinga.

(Sportsport.ba)

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".