Pevačica Maja Nikolić je pre 9 godina, u jednoj emisiji otpevala hit pesmu "I will survive" Glorije Gejnor, a snimak je ubrzo završio na Internetu gde je jedan duhoviti autor rešio da ga titluje. U verziji "s prevodom", koja se na Jutjubu zove "Maja peva na izmišljenom jeziku", pevačica navodno izgovara: "aj vi survajv" i "aj džast bokala fajn helme ba jo fejs". Nikolićeva se sada oglasila na Instagramu i zatražila pomoć.

Foto: V. Danilov

 

 

- Ovaj video na Jutjubu ima 994 hiljade pregleda. Hajde da ispravimo nepravdu i molim vas da svi prijavimo ovaj video da bi ga skinuli i izbrisali. Jer naslov da peva na izmišljenom jeziku, čime se pljuje moj lik i delo i ugrožava direktno moja karijera. Znate da sam   najnagrađivanija pevačica Srbije i Crne Gore, Makedonije, Republike Srpske i svih prostora bivše Jugoslavije, kao i to da sam završila gimnaziju Svetozar Marković, kulturološko jezički smer za prevodioca sa svim peticama, u Nišu - napisala je Maja na Instagramu i nastavila:

- Engleski jezik govorim kao maternji, 8 godina sam živela u Americi, u San Dijegu i pohađala Stela Adler akademiju u Los Anđelesu. Jako je ružno da ovaj video godinama stoji na Jutjubu. Pomozite mi, molim vas, da ispravimo ovu nepravdu i da se video skine, što će se i desiti ako ga prijavimo.

BONUS GALERIJA: Emina Jahović u različitim izdanjima

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".