- Zašto originalni mislioci kao što su River Finiks i Hit Ledžer umiru, ali Kijanu Rivs i dalje hoda među nama? - piše u knjizi "Prijatelji, ljubavnici i velika strašna stvar" ("Friends, Lovers, And The Big Terrible Thing") , koja izlazi 1. novembra.

Zvezda "Prijatelja" snimio je svoj prvi film „Noć u životu DŽimija Rirdona“ 1988. sa Rivsovim dugogodišnjim najboljim prijateljem, Riverom Feniksom.

Foto: Profimedia

 

Peri, 53, igrao je Feniksovu najboljeg prijatelja u filmu. Oni su se zbližili na snimanju u Čikagu, a zvezda piše u svojoj knjizi o Feniksovoj smrti od predoziranja u dobi od 23 godine 1993. godine: "River je bio prelep čovek iznutra i spolja i previše lep za ovaj svet, pokazalo se. Čini se da uvek padnu zaista talentovani momci."

Peri priča kako je jecao kada je Feniks umro ispred Vajper Ruma u Zapadnom Holivudu, dodajući: "Čuo sam vrisak iz svog stana; vratio se u krevet; probudio sam se zbog vesti."

Foto: AP Photo/Evan Agostini

 

Peri se još jednom bavi Rivsom u knjizi, nakon smrti Krisa Farlija. Dok se borio sa zavisnošću na vrhuncu slave i igrao Čendlera Binga, Peri je igrao "Almost Heroes“, komediju iz 1988. sa Farlijem u glavnoj ulozi.

Kada je saznao da je zvezda SNL-a umrla od predoziranja 1997. godine, u 33. godini, Peri je ponovo pomislio da nije fer da je Rivs još uvek živ, prenosi "Kurir".

"Probio sam rupu kroz zid svlačionice DŽenifer Aniston kada sam saznao", piše on. "Kijanu Rivs hoda među nama".

Prema IMDb.com, njih dvojica nisu glumili ni u jednom projektu.

BONUS GALERIJA: Filmska diva Sofija Loren - sinonim lepote i ženstvenosti

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".