Juče oko 15.30 je prevezen mališan u bolnicu nakon što je pao sa neograđenog balkona porodične kuće. Sa njim su bili roditelji, a na mestu nesreće uviđaj su obavili policija i tužilac.

- Za sada nema elemenata krivičnog dela, a tužilac je dao nalog policiji da prikupi neophodna obaveštenja i obavi razgovor sa roditeljima, te da izveštaj proslede Osnovnom javnom tužilaštvu u Požarevcu - objašnjava izvor Kurira.

Kako on kaže, dečak je iz fine i uljudne porodice, a roditelji mu drže pekaru u selu zbog čega su poznati u okolini.

Foto: Shutterstock

 

- Mi držimo pekaru u Salakovcu, a objekat ima dva sprata. Bio sam sa ženom na prvom spratu i radili smo kao i obično. Dete je bilo sa nama, a u jednom trenutku sin se iskrao i popeo na sprat. Mi nismo videli kad je izašao i otišao gore - priča dečakov otac i dodaje da ne zna kako je dečak tačno pao, jer taj trenutak nije video.

- Ta terasa na drugom spratu nije ograđena, pa sumnjam da se okliznuo. Supruga i ja smo bili u pekari i kroz prozor smo videli da pada. Sekunde su bile u pitanju. Prepali smo se i odmah istrčali napolje. On je ležao na podu, a ja sam ga odmah podigao, uzeo sam ga u naručje i odvezao u bolnicu - kaže naš sagovornik.

Otac kaže da su mu lekari rekli da neće biti većih i trajnih posledica po zdravlje njegovog sina nakon pada sa visine.

Foto: Instagram printskrin/192.rs

 

- Ovo je bio veliki stres za nas, samo želimo da se oporavi i bude dobro. Hvala Bogu, sutra izlazi iz bolnice i svi ćemo biti uz njega - završava otac dečaka.

(Kurir)

BONUS VIDEO: DROGA PRONAĐENA U ŠUMI: Akcija policije u Batajnici

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".