Pevač Marko Bulat, koji je ovih dana u centru pažnje zbog skandala koji je izbio nakon što se fizički sukobio sa suprugom Marijom, iza sebe već ima jedno bračno iskustvo. 

Posle razvoda je Bulat često govorio da voli svoju bivšu suprugu, te da mu jako nedostaje.

Foto: ATA images

 

 

-Zaljubljen sam i dalje u istu osobu, na žalost. Postoje stvari na koje čovek ne može da utiče, tako da teško da će na emotivnom planu biti skoro nešto novo kod mene. Mislim da je razvod sada i papirološki završen, a mi nismo odavno zajedno – rekao je tada Marko.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Filip (@podvarak26)

 

Maja i Marko upoznali su se kada je ona imala samo 16 godina, a Marko 20.

-Imala sam 16 godina kada su me roditelji prvi put odveli u noćni izlazak na splav Lukas. Bila je racija, moj otac se našalio kako će policajcima reći da me ne poznaju jer sam maloletna, a tada je dvadesetogodišnji Marko izjavio kako će on garantovati za mene. Oduševio me je i potpuno oborio s nogu tom rečenicom. Dve nedelje kasnije nabavila sam njegov broj i pozvala ga da dođe kod mene kući- ispričala je jednom prilikom Maja.

Marko i Maja venčali su se posle šest godina zabavljanja i, uprkos velikoj ljubavi, ali i pokušajima da uz pomoć vantelesne oplodnje postanu roditelji, ta želja im se nije ostvarila.

- Imala sam 25 godina kada sam krenula na preglede. Međutim, gde god da sam otišla, lekari su mi ponavljali: “Idi kući, opusti se, nije ti ništa. Mlada si i zdrava, desiće se. Realno, svi hormoni i testovi koje sam radila bili su u redu - otvorila je dušu jednom prilikom.

- Odlučili smo da ne gubimo vreme i 2006. smo se podvrgli vantelesnoj oplodnji. Međutim, sve se neuspešno završilo. Drugu smo pokušali šest meseci kasnije i zamrzli preostale oplođene jajne ćelije, ali i ona je propala. Poslednji put sam otišla 2008. godine ali kako, nažalost, ni tada nisam otala trudna, više nisam odlazila jer sam se malo razočarala. Odlučila sam da napravim pauzu, budući da ni ti hormoni koji se uzimaju tokom procesa vantelesne oplodnje nisu sasvim bezazleni.

Ipak, Maja i Marko su se godinu dana kasnije rastali.

(Hello)

FOTO GALERIJA: Nenad Knežević Knez - retrospektiva karijere

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".