Saša, iako je rekao Nedi da će doći, ipak to nije uradio jer je tog dana bio u Opatiji, gde provodi skoro svaki trenutak svog slobodnog vremena. Ovog puta u Hrvatskoj nije bio samo kako bi se odmorio već i da bi rešavao probleme administrativne prirode. On je toga dana konačno, i to posle šest godina od kupovine kuće, uspeo da je uknjiži.

Foto: ATA images

 

Kako taj postupak nije mogao da odloži, neposredno pred početak promocije zvao je pevačicu kako bi joj objasnio u čemu je problem i izvinio se zbog nedolaska.

Neda je u knjizi u poglavlju "Saša P." do detalja opisala i kako je Popović u pola četiri noću upao u njenu kuću u Sarajevu i tražio da se izjasni o njihovoj ljubavi.

- Morao sam da budem načisto - da li ti mene, Neki, voliš ili ne? - upitao je direktno da nije moglo direktnije.

- Auuu, pa ti si zbog toga došao u četiri ujutru... Da čuješ odgovor! Mogla sam ti i telefonom to reći! Nije trebalo da trošiš novac na gorivo i cveće - pokušavala sam da budem duhovita i da ga malo nasmejem. Gledao me je smrtno ozbiljan. Takvog ga dotad nisam videla.

Foto: Milena Anđela/Reprint Sabor

 

- Znači, ne voliš me! U redu, to sam želeo čuti - reče odlučno, ustade i krenu prema vratima.

- Alo, gde ćeš? Kud si krenuo - brzo sam stala ispred njega jer sam videla da je vrag odneo šalu i da će tako umoran, u cik zore, otići. Gledala sam ga u oči i izgovorila glasno:

- A šta ako ti kažem da te volim? Šta ćemo sad?

Stajali smo kod vrata kao dva matora deteta koja se nešto inate i svaljuju krivicu jedno na drugo. Pored vrata, tužne, pokisle face, delovao mi je još sitnije, nekako kao dete, kao malo pokislo mače", napisala je Neda u knjizi.

Saša Popović se oglasio tim povodom i rekao:

 - Video sam da me spominje u knjizi, šta da kažem, nije baš tako kako je napisala. Nije baš tako - rekao je Saša na početku razgovora.

- Kao prvo, ja mislim da bih mogao da napišem knjigu koja bi mogla da obori sve ove knjige sa estrade. Ne znam da li bi postojala ikada prodavanija knjiga u ovoj državi. Ali, da iznosim intimu šta mi se dešavalo u javnosti pre Suzane, kada sa kim i kako, nije o-kej. Ne bih se time bavio. Ali ok, svako ima svoje želje. Ono što je napisala je napisala, ali to nije baš tačno - rekao je on.

(Kurir/Nova.rs)

BONUS GALERIJA: Odevne kombinacije Saše Popovića iz 90ih: "Imam više garderobe od svih pevačica"

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".